Etusivu Toiminta Suomessa
Toiminta Suomessa PDF Tulosta Sähköposti
Kirjoittanut admin
09.08.2008 07:49

Suomi-Nicaragua-seura ry on perustettu vuonna 1981. Seura keskittyy pienimuotoisten kehitysyhteistyö-
hankkeiden tukemisen lisäksi yhä enemmän myös muunlaisen kanssakäymisen ja vuoropuhelun ylläpitämiseen.

Suomessa seura toimii aktiivisesti osana maamme laajaa kansalaisjärjestökenttää. Se osallistuu säännöllisesti erilaisiin monikulttuuritapahtumiin ja järjestää vuosittain myös omia tapahtumia sekä mm. tutustumis- ja teemamatkoja Nicaraguaan. Järjestön jäsenmäärä on tällä hetkellä noin 300 henkilöä.

Suomi-Nicaragua-seura on Kehitysyhteistyön Palvelukeskuksen jäsen.

Suomi-Nicaragua-seuran jäseneksi voivat liittyä kaikki Nicaraguasta ja seuran toiminnasta kiinnostuneet. Jäseneksi liityt maksamalla jäsenmaksun 20 euroa / vuosi seuran jäsentilille 800013-458487. Kirjoita pankkisiirron viestikenttään oma nimesi, osoitteesi ja viesti "uusi jäsen".

Tervetuloa seuramme jäseneksi ja mukaan toimintaan!

Viimeksi päivitetty 13.02.2016 17:46